Sari la conținut

Admitere Licență 2021 – înscrierea pe locuri suplimentare în beneficiul SRI

În acest an, Ministerul Educației a alocat suplimentar Facultății de Matematică și Informatică 15 locuri în beneficiul Serviciului Român de Informații (SRI), locurile fiind repartizate astfel:

  • Llicență Informatică – 13 locuri
  • Licență Matematică – 1 loc
  • Licență Calculatoare și Tehnologia Informației – 1 loc

Pentru a putea participa la concursul de admitere pe locurile alocate SRI, candidații vor trece prin etape eliminatorii de selecție.

Detalii despre oferta de școlarizare a Serviciului Român de Informații și despre etapele de selecție găsiți aici, iar cererea de înscriere pentru participarea la probele eliminatorii poate fi descărcată de aici și trimisă la adresa hr.tehnic@sri.ro cu subiectul „Licenţă UB-SRI Nume Prenume”.

Precizări

  • Candidații care participă la preselecția organizată de Serviciul Român de Informații (detalii aici) se pot înscrie și la celelalte locuri scoase la concurs de Facultatea de Matematică și Informatică. În aplicația de înscriere, pentru fiecare domeniu (Matematică, Informatică, Calculatoare si Tehnologia Informației) candidații vor putea opta pentru locuri SRI, locuri la buget si locuri la taxă și vor fi solicitați să indice o listă de priorități. Candidații vor concura cu media de admitere specifică fiecărui domeniu la toate opțiunile (domeniu/formă de finanțare) și vor fi clasati conform metodologiei Facultății de Matematică și Informatică.
  • Candidații care au urmat studii de licența cu finanțare de la bugetul de stat pot ocupa locurile în beneficiul SRI numai dacă achită contravaloarea serviciilor de care au beneficiat.

Admiterea se va desfășura conform metodologiei Facultății de Matematică și Informatică. Pentru detalii urmăriți pagina admiterii.