Sari la conținut

START ÎNSCRIERI ADMITERE LICENȚĂ

Au început înscrierile la concursul de admitere la Facultatea de Matematică și Informatică, licență IF. 

Perioada de înscriere: 23.06.2022 – 05.07.2022 , ora 12.00.

Modalitatea de înscriere: exclusiv online, în aplicația de înscriere 

https://admitere.fmi.unibuc.ro/

Vă puteți înscrie și înainte de anunțarea rezultatelor la bacalaureat, bifând extragerea automată a rezultatelor din Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România – SIIIR. Notele extrase vor fi vizibile în cont și aveți posibilitatea de a comunica eventuale neconcordanțe.

Domeniile pentru care se organizează admiterea sunt: Matematică, Informatică, Calculatoare si Tehnologia Informației. La înscriere puteți selecta unul, două sau toate trei domeniile, formele de finanțare și ordinea preferințelor.  

Examenul este fizic și va avea loc pe 12.07.2022, la ROMEXPO.  Examenul constă dintr-o singură probă scrisă, care va dura 3 ore.  Vom reveni cu detalii.

Candidații vor primi trei subiecte de Matematică în format clasic cu redactarea rezolvărilor (un subiect de Algebră, unul de Analiză și unul de Geometrie), un subiect de Informatică (grilă) și un subiect de Fizică (grilă) și va rezolva două dintre ele, în funcție de domeniile la care candidează, conform prevederilor metodologiei de admitere.

Subiectele (cu redactare) de Matematică vor fi similare cu subiectele de la domeniile Matematică și Informatică din perioada 2015-2019, dar vor respecta programa anunțată în metodologia admiterii din acest an. Subiectele (grilă) de Informatică și Fizică vor avea câte 15 întrebări și  vor fi similare cu subiectele de la domeniul Calculatoare și Tehnologia Informației din perioada 2015-2019,   respectând programa anunțată în metodologia admiterii din acest an. 

Candidații care îndeplinesc condițiile precizate în metodologie pentru a fi admiși pentru performanțe (ca OLIMPIC sau pentru PERFORMANȚĂ CONCURS)  se vor înscrie în aplicație dar nu vor participa la proba fizică din 12 iulie.

Mai multe detalii pe pagina admiterii.

EnglishRomanian