SEEMOUS 2021

Studenții Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București au obținut un rezultat de excepție în cadrul celei de-a XV-a ediții a South Eastern European Mathematical Competition for University Students – SEEMOUS 2021, trei dintre ei fiind pe primele trei locuri.

Ediția din 2021 a Concursului Internațional de Matematică pentru Studenți a avut loc în Agros, Cipru, în perioada 19-24 iulie și a reunit studenți de la 10 universități din Grecia, Cipru și România.

Universitatea din București a fost reprezentată la concurs de patru studenți ai Facultății de Matematică și Informatică. Trei studenți au obținut medalii de aur, cu o mențiune specială pentru Sergiu-Ionuț Novac, care s-a clasat pe primul locMedalii de aur au obținut și Dan-Ștefan Dumitrescu și Vlad-Nicolae Robu, care s-au clasat tot pe locul 2. Ana-Teodora Bercaru a obținut medalie de argint.

Studenții Universității din București au fost însoțiți la concursde conf. univ. dr. Cornel Băețica, cadru didactic la Facultatea de Matematică și Informatică a UB.

Etichete: