Sari la conținut

MateInfoUB – Etapa II – Informatica

Repartizarea candidaților în săli / laboratoare poate fi consultată aici.

Etapa a doua a concursului MateInfoUB, secțiunea Informatică, se va desfășura cu prezență fizică în incinta Facultății de Matematică și Informatică, în data de duminică, 19 mai, începând cu ora 11:00. Etapa a doua va fi organizată sub formă de concurs de programare și va consta în 3-6 probleme și va dura 4-5 ore. Corectarea va fi făcută prin testarea automată a soluțiilor trimise de concurenți în timp real folosind sistemul CMS care a fost folosit și pentru organizarea Olimpiadei de Informatică. Pentru logarea in sisemul CMS veti folosi credentialele (user + parola) primite in cursul acestei saptămâni.

Participanții care susțin proba pe laptopurile proprii vor fi repartizați în amfiteatre unde vor fi prize. Participanții care au solicitat să susțină proba pe calculatoarele facultății vor fi repartizați în laboratoare de Informatică. În toată facultatea exista conexiune la Wifi.

Deoarece concursul începe la ora 11:00 vă rugăm să veniți la facultate la ora 10:00, pentru a testa funcționarea calculatoarelor/laptopurilor si a semnala din timp eventuale probleme.

După încheierea concursului, în jur de ora 17 va avea loc festivitatea de premiere. Aceasta va avea loc în amfiteatrul Spiru Haret de la parter. Cel mai probabil, festivitatea va dura aproximativ o oră, urmând ca în jurul orei 18 să se termine.

Ca și la Etapa I, puteți folosi:

  • Resurse existente pe calculator: puteți folosi orice resursă (software, cod, text, media etc.) existentă pe calculatorul dvs. atâta timp cât aceasta nu este colaborativă. Astfel, concurentii pot scrie si rula cod pe calculator folosind CodeBlocks sau alte compilatoare. Sunt admise ciornele.
  • Resurse online: puteți folosi orice resursă/material public care a fost publicat înainte de începerea concursului (spre exemplu compilatoare online) exceptând modele de inteligență artificială precum ChatGPT. Astfel, nu se pot pune întrebări pe chat, forumuri etc pentru a obține informații care nu existau înainte de începerea concursului.

Vă invităm să consultați pagina concursului pentru detalii suplimentare:

Etichete: