Sari la conținut

Local CIVIS Days

Vă informăm cu privire la aceste trei evenimente din seria Local CIVIS Days la care vă invităm să participați:

  1. Pe pagina de Facebook a Universității se desfășoară în aceste zile votul pentru experiențele CIVIS împărtășite de studenții din UB (concursul ”Jurnal de Student CIVIS”). Finaliștii așteaptă voturile pe pagina de Facebook a UB până pe 9 decembrie 2021. Oricine poate vota printr-un like sau comentariu. Mai multe despre competiție, găsiți aici.
  2. Studenții facultăților sunt așteptați joi, 9 decembrie 2021, de la ora 10:00 la o întâlnire în care sunt prezentați reprezentanții studenților în CIVIS Student Council, pot afla noutăți despre mobilități și oportunități CIVIS, iar alți studenți le povestesc lucruri concrete despre experiența trăită în CIVIS (cursuri, participări la școli de vară, mobilități, participări la competiții/întâlniri internaționale etc.). Datele de acces se găsesc aici. Întâlnirea se va termina cu un joc Kahoot la care toți studenții sunt invitați să-și testeze cunoștințele despre alianța CIVIS.
  3. Vineri, 10 decembrie 2021, de la ora 10:00, echipele facultăților își prezintă proiectele în cadrul primului CIVISthon UB. Sunt așteptați susținătorii (studenți, profesori) sau curioșii care n-au îndrăznit să participe anul acesta, dar ar vrea să vadă cum se desfășoară pentru a participa la edițiile viitoare. Datele de acces se găsesc aici..