Sari la conținut

ÎNSCRIEREA ÎN ANUL UNIVERSITAR 2021 – 2022

ANUNTUL SECRETARIATULUI PRIVIND ÎNSCRIEREA ÎN ANUL UNIVERSITAR 2021-2022

Documente: Contracte si anexa pentru anul IFisa de înscriere toți anii

Formulare: Anul I Licenta Anul II LicentaAnul III LicentaAnul IV Licenta CTIAnul I MasterAnul II Master (este necesară conectarea cu un cont Google)

În atenția studenților de anul 1 Licență, Master:

  • Pentru înmatricularea în noul an și pentru a cere adeverințe de student, sunteți rugați să completați formularul corespunzător anului și domeniului dumneavoastră până joi, 7 octombrie 2021. Adeverințele completate de secretariat vor fi transmise solicitanților în format electronic.
  • După completare, legitimațiile, carnetele și adeverințele solicitate în original vor fi predate șefului de grupă sau adjunctului, în funcție de prezența acestuia în oraș (se vor face programări).
  • Citiți mai multe detali în anunțul secretariatului.

În atenția studenților de an superior:

  • Pentru vizarea legitimațiilor și a carnetelor vă rugăm să le predați șefilor de grupă. În urma colectării, acesta are datoria dea se programa la secretariat pentru vizarea documentelor.
  • Pentru înmatricularea în noul an și pentru a cere adeverințe de student, sunteți rugați să completați formularul corespunzător anului și domeniului vostru până joi, 7 octombrie 2021. Adeverințele completate de secretariat vor fi transmise solicitanților în format electronic.
  • Citiți mai multe detali în anunțul secretariatului.

Pentru a nu aglomera secretariatul și a respecta restricțiile în vigoare,

NU este recomandată prezența fizică la secretariat pentru problemele mai sus menționate.

EnglishRomanian