Sari la conținut

Cursuri opționale 2021 – 2022 pentru domeniul Informatică, licenta, 2020 – 2021

Studenţii vor completa formulare online pentru alegerea cursurilor opționale, introducând la completare adresele instituţionale (@s.unibuc.ro), până în data de 15 iunie 2021.

Fișele disciplinelor opționale se găsesc în formulare. Studenții care nu formulează opțiuni în termenul stabilit vor fi repartizați din oficiu.

Precizări pentru studenții din anul II 2020-2021:

  • În anul III 2021-2022, studenții de la domeniul Informatică au prevăzute 3 cursuri opționale pe semestrul I și 4 cursuri opționale pe semestrul II.
  • În fiecare semestru, un student poate urma cel mult un curs din industrie. Studenții sunt rugați să indice ordinea preferințelor pentru toate cursurile propuse, după analiza opțiunilor inițiale vom anunța procedura de repartiție, care va ține cont de punctajul de la sfârșitul anului I și de punctajul de la sfârșitul semestrului I din anul II.
  • În 2021-2022, pentru anul III semestrul I este propus un curs de cercetare cu un statut special, gasiți detalii în formular. Răspunsul „Da” la întrebarea din formular nu reprezintă înscrierea la acest curs, dorim să știm numărul studenților interesați pentru a organiza mai bine această activitate.

Etichete: