Sari la conținut

[Update 07/06] Adeverinte activitate de cercetare in vederea elaborarii licentei / disertatiei – în atenția studenților de la studii universitare de Licență si Master din anii terminali 2020 – 2021

Lista finala a celor care au depus adeverinte de cercetare in vederea elaborarii lucrarii de licenta (pana la 07/06/2021 – ora 20h00) se gaseste aici.

Adeverințele referitoare la activitatea de cercetare efectuată în vederea elaborării lucrării de licență / proiectului de diplomă, respectiv lucrării de disertatie, semnate de profesorul coordonator, se vor incarca in formularele aferente ciclului de studii, in format PDF, până la data de 4 iunie 2021.

Tipizatul pentru adeverința privind activitatea de cercetare efectuată în vederea elaborării lucrării de licență / proiectului de diplomă se găseşte aici, iar tipizatul pentru adeverinta de elaborare a lucrării de disertație aici.

ATENTIE:

  1. Studentii masteranzi sa ia legatura cu responsabilii de master pentru a afla ce au de facut efectiv pentru promovarea disciplinei „Elaborarea lucrarii de disertatie”.
  2. Intrucat este necesara incarcarea unui document, formularele sunt accesibile doar cu o adresa de gmail!
EnglishRomanian