Sari la conținut

Admitere licență 2020 – confirmarea locurilor la buget

 • Pentru o mai bună desfășurare a confirmărilor în condițiile evoluției pandemiei COVID-19, Facultatea de Matematică și Informatică a hotărât simplificarea procesului de confirmare. Astfel, la confirmare, fiecare candiat va aduce un dosar plic alb pe care își va scrie numele și care va conține numai: diploma de bacalaureat în original, o copie după buletin și adeverința medicală tip. Fișa de înscriere va fi printată în facultate și va fi semnată de candidat. Se vor putea face modificări în cazul în care există greșeli. Candidații care doresc să schimbe ordinea domeniilor vor completa o cerere suplimentară. La depunerea dosarului veți primi o adeverință care va confirma depunerea diplomei de bacalaureat în original.
 • Pentru o mai bună desfășurare a confirmărilor în condițiile evoluției pandemiei COVID-19 vom primi dosare astfel:
  • joi 16.07 (orele 10.00-15.00),
  • vineri 17.07 (orele 9.00 – 14.00),
  • luni 20.07 – vineri 24.07 (orele 9.00 – 16.00),
  • sambata 25.07 (orele 9.00 -14.00),
  • luni 27.07 (orele 9.00-16.00).Candidatul intra singur in facultate; în cazul în care dosarul este adus de o alta persoană, aceasta trebuie să prezinte o imputernicire notarială. Vă rugăm să veniți cu măștile proprii; la intrarea în facultate vi se va lua temperatura. Se vor elibera bonuri de ordine.
 • Retragerea dosarelor depuse se poate face până la data de 31.07 (inclusiv), oricând în timpul programului, la sala 28, pe baza unei cereri. Pentru a retrage dosarul trebuie să depuneți adeverința primită la confirmare. Prin retragerea doarului veți pierde dreptul de a ocupa un loc în urma redistribuirilor.
 • Universitatea din București ofera candidaților cazare în perioada confirmărilor, mai multe detalii aici. Candidații din provincie care doresc să fie cazați în perioada confirmărilor trebuie să trimită un email pe adresa admitere@fmi.unibuc.ro respectând următoarele cerințe: emailul să fie cel care va fi folosit pentru comunicarea cu Direcția cămine-cantine a UB; să conțină subiectul „CAZARE”; să conțină numele candiatului pentru care se va face confirmarea; să conțină numele și CNP-urile persoanelor care urmează să fie cazate (reamintim că dacă o altă persoană va face confirmarea această trebuie să aibă procură notarială); să conțină un număr de telefon la care pot fi contactate persoanele pentru care se solicită cazarea și zilele pentru care se solicită cazarea. Solicitările primite până vineri 17.07, ora 9.00, vor fi centralizate și trimise la rectorat, solicitări ulterioare vor fi trimise direct Direcției cămine-cantine. Pentru informații privind condițiile de cazare contactați direct Direcția cămine-cantine la adresa cazare@rectorat.unibuc.ro.