Rezultate ale primului tur de alegeri pentru studenți reprezentanți

În urma analizării votului, comisia a constat că cvorumul a fost atins în următoarele cazuri, iar studenții reprezentanți care au câștigat sunt:

  • An II Informatică: Nanu Alexandra
  • An I&II Tehn. Inf.: Nicoi Alexandru
  • An III Matematică: Rotaru Ada
  • An III Informatică: Brâncoveanu Anca Maria 

Pe de altă parte, comisia a constatat că nu a fost întrunit criteriul de participare a cel puțin 33.33%+1 din numărul de studenți reprezentați pentru An III și IV Tehn. Inf., pentru reprezentant al tuturor studenților indiferent de ciclul de studii, an, program sau formă de învățământ și pentru Senat. De asemenea, există egalitate de voturi pentru reprezentantul de Anul I Matematică și Informatică.

Prin urmare, pentru toate locurile la care nu a fost întâlnit cvorumul și la care a fost egalitate de voturi, alegerile se vor relua, cu aceiași candidați, mai puțin în cazul alegerilor pentru Senat, unde număul maxim de candidați pentru turul 2 trebuie sa fie 4 (cei 4 candidați care intră în turul 2 sunt: Stoleru Vlad Ștefan, Badea Mihai Marian, Dawod Paul-Nasser, Stafie Ciprian Mihai).

Turul doi se va desfășura în aceleași condiții, pe platforma Helios, cât și la centrul de votare din cadrul Facultății, în laboratorul 214, mâine, în data de 27 octombrie 2020, între orele 8-20. În al doilea tur de alegeri va fi declarat câștigător candidatul care întrunește majoritatea simplă (50%+1) a voturilor valabil exprimate, dacă la vot se prezintă cel puțin 15%+1 din numărul de studenți reprezentați.