Sari la conținut

RECLASIFICĂRI PUNCTE BUGET/TAXĂ 2019-2020, DUPĂ CONTESTATII (actualizat 22.10)

Eventualele inadvertente pot fi transmise prin email secretarului de an pana la data de 18.10, ora 13.00 (subiectul mesajului: „Reclasificare puncte”).

Studenții de la studii universitare de licenta reclasificati la buget vor depune la Secretariat diploma de bacalaureat, în original. Studenții de la studii universitare de master reclasificati la buget vor depune la Secretariat diploma de bacalaureat, diploma de licenta si suplimentul la diploma, în original.

Pentru confirmarea locurilor la buget, studentii de la Master anul II 2020-2021 care au absolvit Facultatea de Matematica si Informatica in 2019 si care nu au ridicat diploma de licenta, vor completa urmatoarea cerere tip si o vor transmite secretarului de an (nicoleta.ostaciuc@fmi.unibuc.ro, subiect mesaj „Reclasificare puncte”).

Studenții de la studii universitare de licenta/ master care au mai beneficiat în trecut de ani de studii finanțați de la buget si care mai au dreptul la buget vor depune si o adeverință de la facultatea urmată anterior, din care să rezulte explicit numărul de ani de studii urmați deja cu finanțare de la buget.

Studenții care nu vor aduce la Secretariat actele de studii în original, pentru confirmarea locului la buget, până la data de 22.10.2020, ora 13.00, vor fi trecuți la taxă.

Atentie! numărul matricol îl găsiți în carnetul de student sau în UMS.

Etichete:
EnglishRomanian