Sari la conținut

MODIFICARE/COMPLETARE REPARTIȚIE OPȚIONALE

Atenție! Vor fi luate în considerare numai cererile trimise prin metodele specificate mai jos pentru fiecare tip de optionale. Termen limită pentru trimiterea solicitărilor: sambata, 25.02.2023, ora 23.59.

  • Studenții de la Matematică-Informatică, Informatică, Calculatoare și Tehnologia Informației care sunt deja repartizați dar doresc sa schimbe un opțional de Informatică vor completa formularul corespunzător ciclului la care sunt înscriși:
  • Studenții de la Matematică-Informatică, Informatică, Calculatoare și Tehnologia Informației, licență sau master, care nu au fost repartizați la opționale de Informatică trebuie să trimită un email cu subiectul „Lipsă repartiție” pe adresa optionale@fmi.unibuc.ro , indicând problema întâmpinată. În email indicați domeniul/programul, anul si grupa în care sunteți înscriși.
  • Studenții de la Matematică care doresc sa semnaleze o problemă legată de repartizarea la opționale de Matematică trebuie să trimită un email cu subiectul „Repartiție opționale” secretarului de an, indicând problema pe care o au (lipsă repartiție/solicitare modificare) si programul/grupa la care sunt înscriși.