Sari la conținut

Cazare – anul universitar 2023 – 2024

Pagina va fi actualizata pe masura ce primim noi informatii!

[Update 21/09/2023]

Listele preliminare cu punctaje sunt afisate. Daca punctajele nu corespund, va rugam sa trimiteti email pe adresa secretarului de an pana maine la ora 13.00 (cu cat primim mai rapid, cu atat procesam mai repede toate cererile).

[Update 16/09/2023]

Numarul de locuri de cazare alocate FMI este de 307 iar distributia acestora poate fi consultata AICI.

In link-ul alăturat găsiți Procedura proprie de cazare a studenților FMI în căminele UB (care vine în completarea Metodologiei UB).


Observatii: Daca parintele este cadru didactic, aveti gratuitate la cazare, dar nu influenteaza repartizarea (nu reprezinta un criteriu).

Depunere cereri cazare

 • Studenții, inclusiv candidații declarați admiși la Facultatea de Matematică şi Informatică în urma concursurilor de admitere din lunile iulie şi septembrie 2023, forma de învățământ cu frecvență, pot depune cereri de cazare prin formularul ACESTA până pe 15.09.2023, ora 23:59.
  • Toate actele doveditoare pentru categoriile orfan / social / medical se vor încărca, arhivate, în formular, la secțiunea destinată acestora. Pentru cazurile sociale, vor fi considerate veniturile pe lunile iunie, iulie si august 2023. Prioritatile si Actele necesare sunt detaliate in Metodologia de Cazare a UB, articolele 17 si 18.
  • Simulare calcul salariu minim 2023.
  • Repartizarea locurilor de cazare se va face pe baza priorităților, a punctajului de clasificare (respectiv a mediei de admitere) și în limita numărului de locuri disponibile.
  • Cererea de cazare poate fi descărcată de aici (în format editabil) sau de aici (în format PDF).
  • Atenție! Deoarece vi se solicită încărcarea unor documente justificative, formularul necesită conectarea cu un cont de Gmail.

Informații generale