Sari la conținut

Cazare – anul universitar 2023 – 2024

Pagina va fi actualizata pe masura ce primim noi informatii!

ETAPA 3 – LA NIVEL DE UB

Informatii despre etapele urmatoare de cazare se gasesc AICI si pe Pagina de Facebook a Directiei Camine Cantine.

ETAPA 2 – REDISTRIBUIRI

Repartizarea locurilor pentru etapa 2 Cazarea efectiva se poate face pana in data de 7.10.2023.

Intrucat trebuie sa primim cateva raspunsuri punctuale din partea Rectoratului, referitor la unele cazuri sociale, estimam ca listele cu repartizari vor fi disponibile in data de 4.10.2023 dimineata.

Locurile de cazare rămase neocupate după prima etapă se găsesc AICI. Update: am primit si camera 314 din Fundeni si un loc de fata in Grozavesti D405.

LISTA CERERILOR DE CAZARE PENTRU ETAPA 2

Daca sesizati inadvertente, va rugam sa trimiteti observatiile pe adresa oficiala cazare@fmi.unibuc.ro pana maine, 2.10.2023, ora 16.00.

Locurile pe care se concureaza vor fi primite de la rectorat in decursul zilei de maine, deci, repartizarea nu poate fi facuta mai repede de data de 3.10.2023.

Formular redistribuire loc cazare

Studenții Facultății de Matematică și Informatică care nu au primit un loc de cazare în prima etapă sau care, deși au primit un loc de cazare, nu doresc să îl ocupe în continuare (nu se cazează), iși pot exprima dorința de a fi luați in calcul pentru Etapa a II-a, completând următorul FORMULAR PENTRU REDISTRIBUIRI până pe 30.09.2023, ora 23:59.

[Update 24/09/2023]

Repartizarile camerelor pentru Etapa 1 se gasesc AICI.

Cazarea propriu-zisa se face in perioada 25.09.2023 – 1.10.2023 conform Calendarului general al UB.

Detalii despre camine (locatie, numere de telefon administrator, etc.) se gasesc aici.

Actele necesare cazarii propriu-zise se gasesc in Art. 21 din Metodologia de cazare UB. Observatie: Listele de repartizare au fost transmise de catre facultati Comisiei Centrale de cazare a UB, deci, nu e nevoie de cererea de cazare (mentionata in Art. 21 vizata de Comisia de cazare a Facultatii de Matematica si Informatica).

Observatii:

 • Toti anii si toate specializarile au primit locuri in fiecare camin.
 • In masura posibilitatilor s-a incercat pastrarea continuitatilor (in functie si de punctaje).
 • Cazurile sociale / medicale / orfani au beneficiat de cazare (in functie de punctaje).
 • In masura posibilitatilor comisia a incercat sa tina cont de ordinea si de cererea de coleg de camera cerute in formular.

[Update 22/09/2023]

Departamentul pentru Consiliere si Orientare in Cariera, din cadrul Universitatii din Bucuresti, deruleaza, in perioada 25 septembrie – 6 octombrie 2023, programul „CAZARE ALTERNATIVA„. Toate detaliile se gasesc AICI.

[Update 21/09/2023]

Listele preliminare cu punctaje sunt afisate. Daca punctajele nu corespund, va rugam sa trimiteti email pe adresa secretarului de an pana maine la ora 13.00 (cu cat primim mai rapid, cu atat procesam mai repede toate cererile).

[Update 16/09/2023]

Numarul de locuri de cazare alocate FMI este de 307 iar distributia acestora poate fi consultata AICI.

In link-ul alăturat găsiți Procedura proprie de cazare a studenților FMI în căminele UB (care vine în completarea Metodologiei UB).


Observatii: Daca parintele este cadru didactic, aveti gratuitate la cazare, dar nu influenteaza repartizarea (nu reprezinta un criteriu).

Depunere cereri cazare

 • Studenții, inclusiv candidații declarați admiși la Facultatea de Matematică şi Informatică în urma concursurilor de admitere din lunile iulie şi septembrie 2023, forma de învățământ cu frecvență, pot depune cereri de cazare prin formularul ACESTA până pe 15.09.2023, ora 23:59.
  • Toate actele doveditoare pentru categoriile orfan / social / medical se vor încărca, arhivate, în formular, la secțiunea destinată acestora. Pentru cazurile sociale, vor fi considerate veniturile pe lunile iunie, iulie si august 2023. Prioritatile si Actele necesare sunt detaliate in Metodologia de Cazare a UB, articolele 17 si 18.
  • Simulare calcul salariu minim 2023.
  • Repartizarea locurilor de cazare se va face pe baza priorităților, a punctajului de clasificare (respectiv a mediei de admitere) și în limita numărului de locuri disponibile.
  • Cererea de cazare poate fi descărcată de aici (în format editabil) sau de aici (în format PDF).
  • Atenție! Deoarece vi se solicită încărcarea unor documente justificative, formularul necesită conectarea cu un cont de Gmail.

Informații generale