English Version

Competitia Imagine Cup 2005

 La aproximativ o luna de la lansarea globala a competitiei Imagine Cup 2005 (organizator Microsoft), avem toate datele necesare pentru a anunta disponibilitatea acestei competitii in Romania si Republica Moldova.

In tot acest timp, apreciem ca peste 1000 de studenti din Romania si Republica Moldova au fost informati de desfasurarea editiei din acest an a Imagine Cup. In acest mesaj, adresam o invitatie universitatii dumneavoastra de a participa in aceasta competitie.

Sunt 9 sectiuni in acest an: Software Design, Office Designer, Algoritmica, Film de Scurt Metraj, Technology Business Plan, Renderizare, IT, Dezvoltare Web si Visual Gaming. Simplu spus, participarea universitatii dumneavoastra in competitie se refera la urmatoarele activitati:
 informarea studentilor (cu cat mai repede, cu atat mai bine);
 desemnarea unui profesor pentru comunicarea cu Microsoft Romania pe aceasta tema (in 1-2 saptamani);
 organizarea rundei locale a sectiunii Software Design (singura cu desfasurare offline), pentru desemnarea echipelor care se califica in semifinale;
 (daca dumneavoastra doriti sa contribuiti mai mult la oricare dintre celelalte sectiuni, e.g. coordonarea unui grup de lucru pentru sectiunea Technology Business Plan, va rugam sa ne spuneti cum va putem ajuta).

De astazi si pana in aprilie, cand vom organiza finala sectiunii Software Design in Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, este timp suficient pentru proiectarea unor solutii care sa contribuie, intr-un mod inovativ, la platforma Windows utilizand platforma de dezvoltare .NET Framework. Daca anul trecut am aratat lumii intregi ca avem talent la film de scurt metraj, consideram ca in acest an putem demonstra, in contextul acestei competitii, ca ne pricepem foarte bine si la tehnologie.

Am dorit ca aceasta informare sa ajunga la studentii interesati inainte de vacanta de iarna; vom aprecia daca si dumneavoastra veti gasi timp pentru a-i anunta din timp. Arhiva anexata (1 MB) contine 3 directoare (indexate pentru a stabili ordinea parcurgerii) in care sunt cuprinse toate informatiile necesare unui student pentru a incepe pregatirea la sectiunea (sectiunile) la care doreste sa participe. In scurt timp, aceste date vor fi reflectate si pe site-ul Microsoft Romania.

Va multumim pentru sprijinul acordat si sa speram ca in 2005 Imagine Cup ne va aduce cel putin tot atatea bucurii ca si in 2004.

Cu stima,
Todi


Academic Program | Developer & Platform Group | Microsoft Romania
Tel.: +40 21 2024296 | Fax: +40 21 2024276 | Mobil: +40 745 3426442002 - 2015 -- Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti
Str. Academiei nr. 14, sector 1, C.P. 010014, Bucuresti, Romania
Tel: (4-021) 314 2863, Fax: (4-021) 315 6990, secretariat  fmi.unibuc.ro