English Version

Concluzii - CNIV 2003

 

Invitatie


In aceasta categorie vom primi si publica impresii, concluzii, propuneri privind desfasurarea lucrarilor CNIV-2003.

La adresa de mail vlada  fmi.unibuc.ro se vor primi aceste opinii, cu rugamintea sa se indice numele si prenumele, functia si institutia/firma.


 29 noiembrie 2003

SIVECO: Stirile lunii octombrie 2003 - Premiera AEL versiunea 4
 5 noiembrie 2003

La sfarsitul saptamanii trecute (24-26 oct. 2003, n.n.), Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti a organizat prima editie a Conferintei Nationale de Invatamant Virtual. Manifestarea a cuprins trei sectiuni de dezbateri: Tehnologii e-Learning - implementare si aplicatii, Software Educational in invatamantul superior si Software Educational in invatamantul preuniversitar, precum si expozitia "Software education 2003", prilej pentru firmele participante de a demonstra practic capabilitatile produselor educationale prezentate.

Iata ca, pentru prima oara, si, intr-un cadru organizat oficial, de catre minister, se intampla ceea ce altminteri ar fi absolut firesc sa fie: programele de reforma, derulate in invatamantul preuniversitar, sunt corelate sau macar aduse la cunostinta celor care se pregatesc sa devina dascali. N-ar strica, poate, ca aceasta colaborare sa mearga chiar la nivelul corelarii curriculei universitare cu programele scolare din preuniversitar. (Melania MANDAS VERGU - Ziarul "ADEVARUL", 29 oct. 2003)
"Suntem onorati sa participam la acest eveniment organizat de Universitatea din Bucuresti. Pentru memoria noastra afectiva el va ramane desigur un moment important pentru ca este cadrul in care anuntam versiunea 4 a platformei noastre de invatamant asistat de calculator, AEL", a declarat dl. Florin ILIA, directorul Departamentului Internet. (Ziarul "ADEVARUL", 29 oct. 2003)
 4 noiembrie 2003

... A fost foarte frumos si mi-ati facut o mare bucurie cu aceasta Conferinta. Sper ca si la anul sa se organizeze si sa ma numar printre invitati.


     Cu respect,
     Lector Drd., Bogdan Patrut,
     Universitatea din Bacau 3 noiembrie 2003

Conferinta a fost deosebita.

Va multumim pentru efortul depus in realizarea Conferintei si speram sa devina o traditie generatoare de multe impliniri si succese in viitor.


    S.l.ing.dr.Georgeta Mandrescu
    Universitatea "OVIDIUS" Constanta 29 octombrie 2003

Va multumim in numele comunitatii pe care ati reusit sa o atrageti la CNIV.


     Monica Vladoiu si Catalina Negoita
     Universitatea "Petrol-Gaze" PLOIESTIApreciem lansarea unei astfel de Conferinte anuale care sa promoveze noi produse si sa creeze noi legaturi intre firme si universitati pentru dezvoltarea Invatamantului Virtual (Software Educational, ID, etc). Sa fie de bun augur si, personal, sper sa ne revedem in 2004 cu mai multe succese in acest taram virtual al invatamantului.


    Asistent drd. Ciuca Marian-George,
    Informatician al Centrului ID-IFR,
    Universitatea "OVIDIUS" Constanta
2002 - 2015 -- Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti
Str. Academiei nr. 14, sector 1, C.P. 010014, Bucuresti, Romania
Tel: (4-021) 314 2863, Fax: (4-021) 315 6990, secretariat  fmi.unibuc.ro