English Version

Comunicat de presa - CNIV 2004

 

CONFERINTA NATIONALA DE INVATAMANT VIRTUAL

CNIV-2004 Noi tehnologii de e-Learning

Editia a II-a 29-31 octombrie 2004

Dedicata impliniriii a 140 de ani de la infiintarea Universitatii din Bucuresti

Dedicata implinirii a 140 de ani de la infiintarea Universitatii din Bucuresti, editia a II-a a CONFERINTEI NATIONALE DE INVATAMANT VIRTUAL se va desfasura in perioada 29-31 octombrie 2004 la Facultatea de Matematica si Informatica (www.fmi.unibuc.ro) a Universitatii din Bucuresti. Conferinta are ca tema Software Educational si este organizata in colaborare cu firma de software SIVECO Romania S.A.(www.siveco.ro) Editia I din anul 2003 a demonstrat din partea specialistilor, profesorilor, studentilor si elevilor, un interes deosebit privind utilizarea noilor tehnologii de e-Learning. Volumul CNIV-2003 a fost disponibil in forma tiparita si forma electronica, inca de la inceputul lucrarilor Conferintei (http://fmi.unibuc.ro/ro/cniv_2003/).


Obiectivele declarate ale Conferintei sunt in concordanta cu cerintele integrarii tarii noastre in Uniunea Europeana privind domeniul educatiei:

  • promovarea si dezvoltarea cercetarii stiintifice in domeniile e-Learning si Software Educational;
  • lansarea de programe pentru introducerea in procesul de invatamant a tehnicilor de e-Learning;
  • oferta educationala pentru profesori si specialisti in scopul introducerii si utilizarii tehnologiilor moderne in predare si evaluare;
  • promovarea si utilizarea de Software Educational in invatamantul superior si preuniversitar .

Lucrarile Conferintei se vor desfasura in trei sectiuni: Tehnologii e-Learning-implementare si aplicatii; Software Educational in invatamantul superior; Software Educational in invatamantul preuniversitar. Pe timpul desfasurarii lucrarilor Conferintei va avea loc EXPOZITIA SOFTWARE EDUCATION 2004 cu produse software, postere, programe educationale, strategii de dezvoltare in domeniul educational. De asemenea, la sfarsitul Conferintei vor fi premiate cele mai reprezentative lucrari si produse software in cadrul CONCURSULUI SOFTWARE EDUCATION 2004. Lucrarile Conferintei vor fi transmise on-line folosind Web Cam Live.


La Conferinta vor participa autori de produse e-Learning si Software Educational, specialisti in informatica si in domeniul educatiei, profesori, studenti, elevi. Mai multe informatii despre organizare se pot obtine de pe Internet la adresa Web: http://fmi.unibuc.ro/ro/cniv_2004/.
Conf. dr. Marin VLADA,
Secretar al Conferintei,
Universitatea din Bucuresti
E-mail : vlada fmi.unibuc.ro
2002 - 2015 -- Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti
Str. Academiei nr. 14, sector 1, C.P. 010014, Bucuresti, Romania
Tel: (4-021) 314 2863, Fax: (4-021) 315 6990, secretariat  fmi.unibuc.ro