English Version

Admitere la studii de licenta

 

Sesiunea iulie 2020


Informatii oficiale despre examenele de admitere la Facultatea de Matematica si Informatica
Orice alta sursa de informare este nesigura.


  Informatii pre-admitere

  Anunturi pentru candidati

  • F. IMPORTANT! Admiterea la Domeniile de licenta Matematica si Informatica va avea loc in aceeasi zi, cu aceleasi subiecte. Candidatii pot opta la inscriere atat pentru Domeniul de licenta Matematica cat si pentru Domeniul de licenta Informatica, forma de invatamant cu frecventa si forma de invatamant la distanta. Candidatii care se vor inscrie la Domeniul de licentă Informatica vor trata, obligatoriu, un subiect de informatica si, la alegere, unul dintre celelalte trei subiecte propuse.
  • F. IMPORTANT! Admiterea la Domeniul de licenta Informatica, programul de studii Informatica, forma de invatamant la distanta, va consta intr-o proba scrisa si se va desfasura in aceleasi conditii ca admiterea la Domeniul de licentă Informatica, programul de studii Informatica, forma de invatamant cu frecventa.

  Informatii generale

  • Lectiile de pregatire se vor sustine in facultate (Str. Academiei nr. 14), incepand cu data de 15 februarie 2020, in zilele de sambata, in intervalul orar 10:00-14:00, la disciplinele matematica (de la 10:00 la 12:00) si informatica (de la 12:00 la 14:00), dupa urmatorul Calendar. Accesul este gratuit insa limitat la 350 de locuri.
  • F. NOU! Lista elevilor admisi la lectiile de pregatire este aici. Ea a fost actualizata dupa prima saptamana, astfel incat pentru a doua saptamana toti elevii au fost acceptati la lectii. Periodic, în functie de prezenta elevilor la lectii, vom mai actualiza această lista.
  • Prezentari Informatica: Programele de licenta ale facultatii - descriere si admitere. .
  • Mai multe informatii despre facultate si programele ei de studii in sectiunea Prezentare. .

  Brosura licenta Descarca brosura de prezentare (versiunea 2019).


2002 - 2015 -- Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti
Str. Academiei nr. 14, sector 1, C.P. 010014, Bucuresti, Romania
Tel: (4-021) 314 2863, Fax: (4-021) 315 6990, secretariat fmi.unibuc.ro