English Version
Maxima zilei

G. Meredith : Indoiala asupra meritelor este cea mai buna garantie a celor pe care le vei dobandi mai tarziu.

Murphy pentru studenti

Cand, intamplator, poti sa-ti programezi doua ore, una dupa alta, ele se vor tine in sali aflate in capete diferite ale cladirii.

 

Alegeri studenti

In perioada 3-5 noiembrie 2014 se depun candidaturile pentru locurile ce revin studentilor in Consiliul FMI si in Senatul Universitatii. Alegerile se desfasoara in conformitate cu urmatoarea Metodologie. 

Noutati

romb albastru F. NOU! Adunarea generala a Departamentului de matematica: joi, 06.11.2014, ora 18:00, amf. "S. Stoilow". Ordinea de zi: Alegerea unui membru in Consiliul departamentului. Diverse.

romb albastru F. NOU! Informare asupra sedintei Consiliului F.M.I. din 18 septembrie 2014.

romb albastru ANUNT ! A fost afisat orarul pe semestrul I. Orarul este finail. Ultima actualizare: 27 octombrie 2014.

romb albastru Concursuri didactice sem. II, 2013-2014.

romb albastru Burse doctorale si postdoctorale 2014: informatii in pagina competitiei.

Conferinte & Seminarii

romb albastru F. NOU ! Departamentul de Informatica al FMI va invita la conferinta cu titlul "The Tree Width of Separation Logic with Recursive Definitions", sustinuta de Radu Iosif (CNRS-VERIMAG, Franta), joi 30 octombrie 2014, ora 14:00, amfiteatrul “Simion Stoilow”, parter. Detalii.

romb albastru F. NOU ! IMAR va invita la conferinta cu titlul "Controlul si designul fluidelor si al structurilor", sustinuta de Enrique Zuazua (BCAM - Basque Center for Applied Mathematics), joi 30 octombrie 2014, ora 10:30, IMAR, amfiteatrul “Miron Nicolescu”, parter. Detalii.

romb albastru 11th International Conference "Computability in Europe" (CiE 2015), Bucuresti, 29 iunie - 3 iulie 2015.

romb albastru Program saptamanal de conferinte la Institutul de Matematica al Academiei Romane (IMAR).

Mai multe informatii despre Conferinte si Seminarii.

Cercetare / Concursuri

romb albastru Prezentarea publica a tezei de abilitare a prof. dr. Liviu Marin a avut loc in Sala 1 din Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti in data de 9 septembrie 2014, ora 16:00. Detalii.

Evaluare institutionala

romb albastru Domeniile de studiu Matematica si Informatica din FMI au fost clasificate in categoria A, printre primele la nivel national (Matematica pe locul 3, Informatica pe locul 1), conform unui raport publicat de MECTS la inceputul noului an universitar 2011-2012.

romb albastru Potrivit unui studiu intern realizat in luna ianuarie 2011, absolventii Facultatii de Matematica si Informatica, specializarea Informatica, la 6-18 luni de la absolvire, lucreaza in domeniu, cu program complet si urmeaza in paralel un program de Master. Citeste mai mult.

Anunturi de la secretariat

romb albastru ANUNT! In atentia studentilor de anul I: Orar tutoriat - semestrul I.

romb albastru ANUNT! In atentia tuturor studentilor: Inscriere in anul universitar 2014-2015.

romb albastru ANUNT! In atentia studentilor din anul I si II, toate domeniile: Criteriu de promovare in anul III.

Mai multe informatii de la Secretariat.

Licenta/Disertatie

romb albastru Subiecte date la examenul scris de licenta (proba 1). Sesiunea iunie 2012: Matematica, Informatica. Sesiunea iunie 2013: Matematica, Informatica.

romb albastru Programele pentru examenul scris de licenta: Domeniul Matematica. Domeniul Informatica. Metodologiile pentru examenul scris de licenta: Domeniul Matematica. Domeniul Informatica.

Scolile Doctorale de Matematica si Informatica

romb albastru F. NOU ! Scoala Doctorala de Matematica anunta sustinerea publica a tezei de doctorat a doctorandei Catalina Andronache (Visan) in data de 13 octombrie 2014, ora 12:00 in Sala de Consiliu.

romb albastru F. NOU ! Scoala Doctorala de Informatica anunta sustinerea publica a tezei de doctorat a doctorandului Andrei-Daniel Olariu in data de 24 octombrie 2014, ora 9:00 in sala 1.

Mai multe anunturi de la Scoala Doctorala de Matematica si Scoala Doctorala de Informatica.

Stagii si locuri de munca recomandate

romb albastru F. NOU ! OMV Petrom organizeaza miercuri, 12 noiembrie 2014, ora 18:00, in amf. Spiru Haret, o intalnire cu studentii din FMI, in care vor fi prezentate oportunitati de angajare (pentru studentii in Master la specializarea Matematica) si de internship (pentru studentii din anii II si III). Afis.

Concursuri studentesti

romb albastru F. NOU ! Junior Achievement Romania si Citi Group anunta concursul studentesc de educatie antreprenoriala SMARTUp Challenge 2015. Inscrierile se fac pana pe data de 31 octombrie 2014, conform urmatorului Anunt. Detalii.

Realizari studentesti

romb albastru F. NOU ! Echipa Universitatii din Bucuresti formata din studentii Ionut Budisteanu, Dragos Horodnic si Maria Constantin a obtinut premiul intai la concursul international Intel Cup Undergraduate Electronic Design Contest. Embedded System Design, desfasurat la Shanghai, China, iulie 2014.

romb albastru Echipa Universitatii din Bucuresti formata din studentii Ionut Budisteanu si Maria Stoica a obtinut medalia de aur la categoria Programming a concursului international InfoMatrix, mai 2014.

romb albastru Echipa Universitatii din Bucuresti formata din studentii Johannes Dragulanescu si Alina Bratu a obtinut locul III la concursul Oracle Java Programming Competition - Smart Java Solutions for the Benefit of our Community, mai 2014.

2002 - 2014 -- Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti
Str. Academiei nr. 14, sector 1, C.P. 010014, Bucuresti, Romania
Tel: (4-021) 314 2863, Fax: (4-021) 315 6990, secretariat  fmi.unibuc.ro