English Version
Maxima zilei

N. Iorga : Stiinta cuiva pretuieste munca pe care a intrebuintat-o ca s-o capete.

Murphy pentru studenti

Cand un student isi pregateste perfect seminarul, asistentul nu-i va verifica pregatirea.

 


 

Noutati

romb albastru F. NOU! Alegeri studenti noiembrie 2014. S-au afisat rezultatele.

romb albastru F. NOU! Informare asupra sedintei Consiliului F.M.I. din 18 septembrie 2014.

Conferinte & Seminarii

romb albastru 11th International Conference "Computability in Europe" (CiE 2015), Bucuresti, 29 iunie - 3 iulie 2015.

romb albastru Program saptamanal de conferinte la Institutul de Matematica al Academiei Romane (IMAR).

Mai multe informatii despre Conferinte si Seminarii.

Cercetare / Concursuri

Evaluare institutionala

romb albastru Domeniile de studiu Matematica si Informatica din FMI au fost clasificate in categoria A, printre primele la nivel national (Matematica pe locul 3, Informatica pe locul 1), conform unui raport publicat de MECTS la inceputul noului an universitar 2011-2012.

romb albastru Potrivit unui studiu intern realizat in luna ianuarie 2011, absolventii Facultatii de Matematica si Informatica, specializarea Informatica, la 6-18 luni de la absolvire, lucreaza in domeniu, cu program complet si urmeaza in paralel un program de Master. Citeste mai mult.

Anunturi de la secretariat

romb albastru ANUNT! In atentia studentilor de anul I: Orar tutoriat - semestrul I.

romb albastru ANUNT! In atentia studentilor din anul I si II, toate domeniile: Criteriu de promovare in anul III.

Mai multe informatii de la Secretariat.

Licenta/Disertatie

romb albastru Subiecte date la examenul scris de licenta (proba 1). Sesiunea iunie 2012: Matematica, Informatica. Sesiunea iunie 2013: Matematica, Informatica.

romb albastru Programele pentru examenul scris de licenta: Domeniul Matematica. Domeniul Informatica. Metodologiile pentru examenul scris de licenta: Domeniul Matematica. Domeniul Informatica.

Scolile Doctorale de Matematica si Informatica

romb albastru F. NOU ! Scoala Doctorala de Matematica anunta sustinerea publica a tezei de doctorat a doctorandului Andrei Zarojanu in data de 4 decembrie 2014, ora 13:00 in Sala 1.

romb albastru F. NOU ! Scoala Doctorala de Matematica anunta sustinerea publica a tezei de doctorat a doctorandului Mihai Epure in data de 4 decembrie 2014, ora 12:00 in Sala 1.

Mai multe anunturi de la Scoala Doctorala de Matematica si Scoala Doctorala de Informatica.

Burse studentesti

romb albastru ANUNT ! Sparktech lanseaza o competitie de burse destinate studentilor din FMI si avand ca scop realizarea lucrarii de licenta sau disertatie in dubla coordonare. Prezentarea burselor va avea loc marti, 25 noiembrie 2014, ora 18:00 in amf. S. Haret. Termenul limita de trimitere a aplicatiilor este 30 noiembrie 2014. Detalii.

romb albastru ANUNT ! Cererile de burse pentru anul universitar 2014-2015 se depun personal la Secretariat pana vineri, 14 noiembrie, ora 12:00. Termenul este ferm, iar studentii care nu fac cerere nu pot primi bursa. Detalii.

Realizari studentesti

romb albastru F. NOU ! Echipa Universitatii din Bucuresti formata din studentii Adrian Budau, Andrei Heidelbacher si Andrei Bud a obtinut locul 4 la faza regionala a concursului ACM-ICPC si s-a calificat la faza finala, care va avea loc in perioada 16-21 mai 2015, in Maroc.

romb albastru Echipa Universitatii din Bucuresti formata din studentii Ionut Budisteanu, Dragos Horodnic si Maria Constantin a obtinut premiul intai la concursul international Intel Cup Undergraduate Electronic Design Contest. Embedded System Design, desfasurat la Shanghai, China, iulie 2014.

2002 - 2014 -- Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti
Str. Academiei nr. 14, sector 1, C.P. 010014, Bucuresti, Romania
Tel: (4-021) 314 2863, Fax: (4-021) 315 6990, secretariat  fmi.unibuc.ro