English Version
Maxima zilei

R. Martin du Gard : E asa de bine sa spui adevarul, macar o data, din intamplare.

Murphy pentru studenti

Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla in continua crestere.

 


 

Noutati

romb albastru ANUNT ! Convocare Consiliu FMI pentru joi, 11 decembrie, ora 12:00 in Sala de Consiliu.

romb albastru F. NOU! Concursuri didactice sem. I, 2014-2015.

romb albastru Alegeri studenti noiembrie 2014. Alegerile au fost validate in Consiliul Facultatii din 27 noiembrie 2014.

Conferinte & Seminarii

romb albastru 11th International Conference "Computability in Europe" (CiE 2015), Bucuresti, 29 iunie - 3 iulie 2015.

romb albastru Program saptamanal de conferinte la Institutul de Matematica al Academiei Romane (IMAR).

Mai multe informatii despre Conferinte si Seminarii.

Cercetare / Concursuri

romb albastru F. NOU ! Prezentarea publica a tezei de abilitare a conf. dr. Liviu Petrisor Dinu a avut loc in Sala 5 din Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti in data de 9 decembrie 2014, ora 13:00. Detalii.

romb albastru F. NOU ! Premierea rezultatelor cercetarii 2014.

romb albastru F. NOU ! Proiecte de cercetare pentru stimularea constituirii de tinere echipe de cercetare independente - Competitie 2014.

Evaluare institutionala

romb albastru Domeniile de studiu Matematica si Informatica din FMI au fost clasificate in categoria A, printre primele la nivel national (Matematica pe locul 3, Informatica pe locul 1), conform unui raport publicat de MECTS la inceputul noului an universitar 2011-2012.

romb albastru Potrivit unui studiu intern realizat in luna ianuarie 2011, absolventii Facultatii de Matematica si Informatica, specializarea Informatica, la 6-18 luni de la absolvire, lucreaza in domeniu, cu program complet si urmeaza in paralel un program de Master. Citeste mai mult.

Anunturi de la secretariat

romb albastru ANUNT! Reprezentantii grupelor sunt rugati sa aduca la Secretariat, pana in data de 17 decembrie 2014, programarea examenelor pentru semestrul I

romb albastru ANUNT! Studenti propusi pentru scoatere din evidenta - neinscrisi: Anul I. Anul II. Tehnologia Informatiei. Master, anul I. Studenti propusi pentru scoatere din evidenta - neplata taxei sem. I (liste actualizate): Anul I. Anul II. Anul III. Tehnologia Informatiei. Master, anul II.

romb albastru ANUNT! In atentia studentilor de anul I: Orar tutoriat - semestrul I.

romb albastru ANUNT! In atentia studentilor din anul I si II, toate domeniile: Criteriu de promovare in anul III.

Mai multe informatii de la Secretariat.

Licenta/Disertatie

romb albastru F. NOU ! Sesiunea iunie 2015: Anunt teme licenta si disertatie. Cerere tema licenta ZI/ID. Cerere tema disertatie ZI/IFR.

romb albastru F. NOU ! Sesiunea ianuarie-februarie 2015: Licenta Matematica si Informatica, ZI/ID. Disertatie Master ZI/IFR.

romb albastru Subiecte date la examenul scris de licenta (proba 1). Sesiunea iunie 2012: Matematica, Informatica. Sesiunea iunie 2013: Matematica, Informatica.

romb albastru Programele pentru examenul scris de licenta: Domeniul Matematica. Domeniul Informatica. Metodologiile pentru examenul scris de licenta: Domeniul Matematica. Domeniul Informatica.

Burse studentesti

romb albastru ANUNT ! Studenții Bobin Marius, Cozma Mădălina, Daia Diana și Popa Ioana au fost declarați câștigători în cadrul programului de burse organizat de Sparktech Software, fiecare urmând să primească o bursă în valoare de $600, pentru realizarea lucrarii de licenta sau disertatie in dubla coordonare. Detalii.

Anunturi despre cursuri si seminarii

Realizari studentesti

romb albastru F. NOU ! Echipa Universitatii din Bucuresti formata din studentii Adrian Budau, Andrei Heidelbacher si Andrei Bud a obtinut locul 4 la faza regionala a concursului ACM-ICPC si s-a calificat la faza finala, care va avea loc in perioada 16-21 mai 2015, in Maroc.

romb albastru Echipa Universitatii din Bucuresti formata din studentii Ionut Budisteanu, Dragos Horodnic si Maria Constantin a obtinut premiul intai la concursul international Intel Cup Undergraduate Electronic Design Contest. Embedded System Design, desfasurat la Shanghai, China, iulie 2014.

2002 - 2014 -- Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti
Str. Academiei nr. 14, sector 1, C.P. 010014, Bucuresti, Romania
Tel: (4-021) 314 2863, Fax: (4-021) 315 6990, secretariat  fmi.unibuc.ro