Microsoft Student Partners

Recrutari

Microsoft Student Partners, o comunitate studenţească de renume mondial îşi deschide porţile şi face recrutări!

Vino să faci parte din Noua Echipă!

Cine suntem noi:

Ne-aţi cunoscut la evenimentele pe care le-am organizat în facultate, suntem o echipă entuziastă, de studenţi pasionaţi de tehnologie. Ne propunem să contribuim prin activitatea noastră la crearea unei comunităţi elitiste de cunoscători ai tehnologiilor Microsoft.

Ce dorim de la potenţialii recruţi:

Programul Microsoft Student Partners este un program de dezvoltare personală adresat studenţilor, aşa că nu ne aşteptăm să fii vreun guru al unei tehnologii! Căutăm însă persoane serioase şi dornice să se dezvolte în această direcţie. Sunt la fel de importante cunoştinţele tehnice cât şi determinarea voastră de a învăţa mai mult şi de a creşte în cadrul echipei.

Nu căutăm însă doar oameni tehnici, ci şi oameni creativi, care să ne ajute să îmbunătăţim componenta de Marketing şi PR. Ceea ce vrem de la tine în mod esenţial este să aidisponibilitatea de a te alătura echipei, de a participa activ la organizarea evenimentelor Microsoft Student Partners(conform cu atribuţiile asumate de fiecare!)   şi de a lucra în echipă.

Fie că eşti mai retras şi mai conservator în gândire, fie că eşti un zănatic entuziast şi plin de umor îţi vei găsi cu siguranţă un loc în echipa noastră dacă te dovedeşti vrednic de asta! Aşadar, dacă te ştii un diamant nedescoperit, vino să străluceşti alături de noi!

Care sunt beneficiile tale:

Activitatea desfăşurată în cadrul echipei Microsoft Student Partners este una de voluntariat, aşa încât nu există beneficii financiare imediate. Însă, cel mai mare beneficiu pe care îl vei avea  ca membru MSP va fi expunerea grozavă de care vei avea parte. Echipa Microsoft Student Partners are un renume foarte bun la nivel mondial şi este oricând o bună carte de vizită atunci când veţi dori să vă angajaţi.

Ba mai mult, organizarea de evenimente tehnice sub egida Microsoft Student Partners poate fi un bun argument în a contracara lipsa voastră de experiență în câmpul muncii(cu toţii ştim că orice patron doreşte să angajeze oameni cât mai buni, cu experiență!).

Apoi, tehnologiile Microsoft se bucură de o dezvoltare foarte dinamică, iar membrii MSP beneficiază de informaţii de primă mână legate de noutăţile tehnologiei de ultimă oră, precum şi de traininguri gratuite, vouchere de certificare şi participarea la evenimente IT de mare anvergură care nu sunt în general deschise publicului larg.

Nu în ultimul rând beneficiaţi de o subscripție full MSDN care include absolut toate produsele software dezvoltate vreodată de Microsoft, iar lista acestora se actualizează în permanenţă. Valoarea de piaţă a unui astfel de pachet depăşeşte 10 000 $, iar voi aveţi acces la acesta odată ce aţi dobândit calitatea de Microsoft Student Partners (pe durata implicării în cadrul acestui program).

Pe lângă toate acestea, vei avea şansa de a cunoaşte îndeaproape şi de a învăţa de la cei mai buni profesionişti din lumea tehnologiilor Microsoft, oportunitate extrem de importantă în special pentru cei care nu şi-au ales încă o carieră într-un anumit domeniu din IT. Vei putea astfel să afli de la cei din branşă care sunt exigenţele fiecărui tip de carieră în IT şi poţi fi ajutat să-ţi descoperi adevărata chemare, daca încă ai dubii legate de drumul tău în domeniul profesional.

Cireaşa de pe tort e dată de echipa în sine, de activităţile de team-building şi de ieşirile cu membrii echipei, de schimbul de informaţii şi de sentimentul de coeziune care se crează atunci când faci parte din ceva în care crezi. În prezent echipa noastră este mică şi are nevoie de tine pentru a organiza cursuri mai bine construite, cu o finalitate pe termen lung pentru participanţi. Acum e şansa ta de a te face remarcat!

Ce condiţii trebuie să îndepliniţi:

Toţi aspiranţii la un loc în echipa Microsoft Student Partners trebuie în primul rând să fiestudenţi(sau masteranzi/doctoranzi) la o facultate din cadrul Universităţii Bucureşti. Odată îndeplinită această condiţie, candidaţii trebuie să trimită la adresa msp@fmi.unibuc.ro unCV şi formularul de aplicare completat.

 

Popularity: 4% [?]