Microsoft Student Partners

Microsoft recrutează!

by Manuela-Simona Cojocea on Oct.16, 2011, under Evenimente

Microsoft, cel mai important nume din industria software la nivel mondial recrutează! Nu te gândi că nu eşti printre cei vizaţi pentru că nu ai experienţă, dimpotrivă. Microsoft caută cei mai talentaţi tineri pentru joburi la sediul central Microsoft din Redmond, SUA. O astfel de şansă nu vei mai avea prea curând, aşa că profită de ocazie şi aplică pentru jobul pe care ţi-l doreşti chiar azi! Informaţii mai multe despre joburile disponibile găseşti aici:  www.microsoft.com/university

Dacă te întrebi de ce acum este momentul cel mai potrivit pentru a începe o carieră în Microsoft, răspunsul este simplu: Microsoft vrea să recruteze pe cei mai buni dintre cei mai buni, aşa că trimite echipa de HR din Redmond la Bucureşti, pentru a cunoaşte şi a ţine interviurile cu candidaţii selectaţi.

Nu poţi rata oportunitatea de a te face remarcat în faţa unei echipe de profesionişti care îţi pot schimba destinul! Ce ai tu de făcut:

1)      Intră pe www.microsoft.com/university , citeşte lista de joburi disponibile şi aplică până pe 23 octombrie 2011 la jobul visat.

2)      Urmăreşte acest blog pentru informaţii despre evenimentul Using Microsoft Academic Program la care va fi prezentă echipa de HR din Redmond a Microsoft.

3)      Vino la evenimentul nostru şi fă-te remarcat! Evenimentul va avea loc în săptămâna 24-28 octombrie 2011, într-o zi pe care o vom anunţa în cel mai scurt timp.

De ce este acest proces de recrutare mai important decât altele? Pentru că accesul la „vârful piramidei Microsoft” este acum mai simplu ca niciodată! Cei dintre voi care au mai încercat să se angajeze la Microsoft ştiu că procesul este unul de durată şi presupune foarte multe etape. Acum ai şansa de a o lua pe scurtătură şi de a fi evaluat direct de HR-ul Microsoft din Redmond.  Pune-te în valoare şi străluceşte pentru a fi recrutat în cea mai de succes corporaţie din domeniul IT din lume!

Nu uita, cu cât aplici mai curând, cu atât CV-ul tău va fi evaluat mai repede şi vei fi programat la un interviu, dacă îndeplineşti cerinţele postului respectiv! Dacă eşti student şi nu doreşti încă o carieră full-time, există şi posibilitatea de a pleca în SUA în cadrul unui internship la Microsoft.

Totul e să îţi pregăteşti bine CV-ul, să îţi pui în valoare cunoştinţele şi să aplici. Îndeplinirea visului tău de a lucra la Microsoft e mai aproape decât crezi! Verifică periodic acest blog pentru mai multe informaţii despre întâlnirea cu cei de la Redmond!

Popularity: 18% [?]

:, , , , , ,

2 Comments for this entry

  • Roro

    ma c** in site-ul lor. toata ziua m-am chinuit sa aplic pt un job si nu reusesc sa salvez nici macar un CV

  • Manuela-Simona Cojocea

    Nu stiu ce fel de probleme tehnice ai intampinat, dar ne-ar fi de folos sa precizezi ce anume nu functioneaza ca sa putem sesiza mai departe.

    Daca tot nu reusesti sa aplici te asteptam miercuri la 18:00 la Using cu un CV. Echipa din Redmond va evalua CV-ul tau si daca te incadrezi in cerinte, veti stabili de comun acord data interviului. Mult succes!

Leave a Reply